2024-07-19T17:25:53+03:00

Украса на уникални събития с "ухание" на Maison!


Декорацията играе решаваща роля за създаването на незабравимо преживяване на всяко събитие. От сватби, кръщенета и партита до бизнес събития, благотворителни вечери и изложби, правилната декорация може да преобрази пространството и да впечатли гостите. Това е изкуство, което изисква внимание към детайла, добра организация и въображение.

 

В свят, в който детайлите и естетиката са от решаващо значение за успеха на всяко събитие, MAISON, като изследва някои ключови аспекти на украсата на събитието, ще ви помогне да постигнете перфектния резултат за блясъка и елегантността, които желаете.


Избор на тема и стил


Темата е в основата на всяка декорация. То трябва да съответства на целта на събитието и да представя личността на организаторите или наградените. Стилът трябва да е последователен във всички декоративни елементи.

 

Романтичен, винтидж, модерен, минималистичен, рустик, класически или бохемски.

 




Цветова палитра


Цветовете са решаващи за създаването на подходящата атмосфера. Изберете цветова палитра, която допълва темата и стила на събитието. Доминиращи цветове, но и противоположности за интензивност и интерес.



Декорация за маса


Трапезните маси са централен елемент в много събития. Уверете се, че са декорирани по такъв начин, че да впечатляват, без да превъзхождат. Да бъдат поставени централни декорации като цветни аранжировки, свещи и фенери. Внимателно подбрани съдове като чаши, чинии и прибори за хранене. И накрая, специални тъкани като покривки и пътеки в хармонични цветове.




Осветление

 

Осветлението може да преобрази атмосферата на дадено събитие. Използвайте правилното осветление, за да създадете правилното настроение. Романтично осветление със свещи, настолни или подови лампи и фенери. Впечатляващо осветление с цветни проектори, LED светлини и прожектори.



Декорации

 

Добавете декоративни елементи, които ще придадат индивидуалност и характер на събитието. Маси в цветовете и стила на събитието. Снимки в рамки, вази  с уникален дизайн, подноси и произведения на изкуството с фигури, лица или животни.





Цветя и растения

 

Цветята и растенията могат да внесат живот и естествена красота в пространството. Украса от изкуствени цветя с гирлянди, букети, декоративни венци. Саксии, изкуствени растения, ефектни вази с цветя в цветовата палитра на темата.

 

Впечатлете гостите си, като декорирате с разнообразие от цветя и растения, които внасят аура на свежест и цвят на вашите събития.





Маса за добре дошли – Candy bar

 

Създаването на добре подредена маса за добре дошли или сладкарница на събитие е важно за създаване на гостоприемна и организирана атмосфера от първия момент.

 

Разнообразие от сладкиши или ръчна храна ще задоволят всички вкусове и предпочитания.



Всичко може да бъде поставено по начин, който е привлекателен и практичен. Използвайте многоетажни подноси. Поставете големи стъклени вази с широко гърло на различни височини, като използвате стойки или кутии. Подредете ги в големи чинии, кошници или тави.

 

Добавете декоративни елементи като панделки и табелки с имена на десерти, за да подобрите темата и естетиката на масата.

 

Използвайте покривки и пътеки, които съответстват на цветовете на темата. Поставете щипки, лъжици и малки чинии близо до всеки вид десерт, за да улесните сервирането на гостите.





Подробности

 

Детайлите са тези, които правят разликата. Обърнете внимание на малките детайли, които могат да впечатлят гостите.

 

Малки подаръци за тях като ароматизатори за стая и свещи, специални естетични декоративни предмети и изкуствени цветя.



Декорацията на едно събитие е много важна за усещането и атмосферата. С горните съвети можете да създадете пространство, което ще бъде незабравимо за вашите гости, предлагайки им уникално и очарователно изживяване.

 

Посетете нашият магазин Maison, за да ви помогнем да организирате следващото си светско събитие.

 

Успех в организирането на следващото ви събитие с MAISON отношение!

 

Защото Maison означава дом!!!


www.maison.bg








Ние използваме бисквитки, за да ви гарантираме добрата работа на нашия уебсайт, като спазваме всички правила и добри практики за поверителност на личните Ви данни. Вижте Политиката ни за поверителност