Плащане с карта

Може да направите плащане чрез нашия виртуален ПОС терминал предоставен от банка ДСК със следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa и Visa Electron.
Транзакционната валута при плащане с карта е български лев (лв.)
– Моля, обърнете внимание, че вашата MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
– Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашия издател за транзакции в Интернет.

Данни, които клиентът трябва да попълни при плащане с карта:
– Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)
– Данни за автентикация: Платежният сървър за електронна търговия на ДСК банк поддържа схемите за автентикация на международните картови организации
– Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница, където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Ако транзакция е успешна ще бъдете прехвърлени към страница с подробно описание на Вашата поръчка и текст „Вашата поръчка беше приета успешно“ в противен случай, ще видите съобщение за грешка.

По банков път

Може да заплатите избраните продукти по банков път. Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.

При направена поръчка през сайта получавате Инструкции за банков превод, както следва:

Получател: МЕЗОН БЪЛГАРИЯ ЕООД
Банка: ДСК
IBAN: BG14STSA93000030157332

За основание напишете номера на поръчката.

Поръчаната стока ще бъде изпратена след отразяване на парите по нашата сметка или изпращане на имейл с платежно нареждане на online@maison.bg.