ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

МЕЗОН БЪЛГАРИЯЕООД – администраторът на сайта www.maison.bg– използва Вашите лични данни единствено за целите на изпълнение на договора за доставка на стоки, по който вие сте страна, поръчвайки стоки и услуги от нашия сайт www.maison.bg, както и за целите на последващ контакт с Вас, ако сте избрали да се свържете с нас на някои от нашите телефони или на имейл – info@maison.bg. Maison не събира и не обработва повече или други видове лични данни, отколкото са необходими за изпълнение на посочените в Политика за поверителност на уебсайт www.maison.bg цели. Maison ще използва личните данни единствено съгласно посоченото в Политика за поверителност на уебсайт www.maison.bg, освен ако сте дали Ваше изрично съгласие за друг вид употреба на личните Ви данни, като например чрез изрична декларация за съгласие за изпращане на маркетингови съобщения.

Съгласно новия GDPR, Общ регламент за защита на данните (Регламент 2016/679 на Европейския съюз), който е в сила в момента, нашата компания информира своите клиенти, че:

  1. Имаме правото да се свързваме с нашите клиенти по имейл относно техните поръчки. Също така имаме правото да предоставяме достъп на трети страни (транспортни компании – куриерски агенции) до данни, предоставени от нашите клиенти, за да могат да изпълняват поръчките.
  2. Данните, които съхраняваме в нашия сървър са: име и фамилия, адрес, телефон, имейл.
  3. От съображения за сигурност запазваме ip адреса, от който правите поръчката си.
  4. Все още имате пълното право да поискате изтриване на вашия акаунт и всички данни, които сте предоставили в него. Освен това можете да обработвате вашите данни по всяко време и да правите промените, които желаете.
  5. Вие се съгласявате, че вашите данни и всички ваши поръчки, които сте направили през нашия електронен магазин, могат да бъдат експортирани в csv файл.